Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

OBAVIJEST - (31.10.2014.)
Na području Križpolja, Jezerana i Stajnice voda je ispravna u svim dijelovima tih naselja. Na području Brinja voda je ispravna u svim dijelovima osim u dijelu Frankopanske ulice od Inine Benziske pumpe pa do kraja Frankopasnske ulice odnosno od kućnog broja 135 do 174, gdje je na posljednjem uzorkovanju još uvijek bila prisutna povišena obojenost i zamućenost vode a bakterije nisu prisutne ni u ovom dijelu.
Opširnije ...
OBAVIJEST - (31.10.2014.)
Obavještavaju se građani mjesta Brinje i to naselja: Križpolje, Jezerane i Stajnica da se voda iz vodovoda u tim naseljima može koristiti za ljudsku prehranu i piće. Za mjesto Brinje očekuju se rezultati analize, dakle za mjesto Brinje i dalje ostaje na snazi mjera da se voda iz vodovoda ne koristi za ljudsku prehranu i piće. Ujedno napominjemo da za vrijeme trajanja mjera da se voda ne koristi za prehranu i piće zbog zamućenosti i obojenosti u vodi nije bilo nikakvih bakterija koje bi bile štetne za ljudsko zdravlje dakle voda nije bila bakteriološki zagađena.
Opširnije ...
OBAVIJEST - (28.10.2014.)
Obavještavaju se građani Općine Brinje, cijelo područje, da vodu iz vodovoda uopće ne koriste za piće, koristiti samo za sanitarne potrebe. Obavještavat ćemo vas o daljnjem postupanju. Molimo vas pratite prijenos obavijesti s radio Otočca i stranice Općine Brinje (web i facebook). Molimo za razumijevanje.
VODOVOD d.o.o.
Opširnije ...
TKD KARLOVAC U GOSTIMA KOD BRINJAKA - (27.10.2014.)
Prošli četvrtak u športskoj dvorani u Brinju OŠ Luka Perković, TKD Brinje i OŠ Luka Perković ugostili su TKD Karlovac i njihovog voditelja prof. Miroslava Brežana , nositelja crnog pojasa osmi dan (jedini za sada u Hrvatskoj).
Opširnije ...
 

 
Danas je:   31.10.2014.   14:20:15
Posjetitelja online:  13
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Brinje - Wikipedija
 
Transparentna javna uprava
 
 
 
 
© Općina Brinje 2008. - 2014. I Design & Development OlympiaStudio