Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

Kazalište Merlin s predstavom „Pipi Duga Čarapa“ gostovalo u Brinju - (05.05.2015.)
U Vatrogasnom domu, kazalište Merlin iz Zagreba izvelo je predstavu „Pipi Duga Čarapa“. Pipi Duga Čarapa je najpoznatiji izmišljeni lik švedske spisateljice za djecu Astrid Lindgren. Ona je najjača djevojčica na svijetu, ima pjege i crvene pletenice koje stoje uspravno, proturječi odraslima i neodgojena je.
Opširnije ...
PROSLAVA KRIŽEVE U KRIŽPOLJU - (04.05.2015.)
Povodom blagdana sv.Križa, obilježili su se dani Križpolja kroz malonogometni turnir te bogat zabavno-glazbeni program. Program je započeo u četvrtak izvlačenjem skupina za turnir te nastupom benda „Razbijači čaša“. Grupa „Horizonti“ je nastupala u petak, a subotu „Narodni dar“ u prepunom šatoru. Ples, veselje i pjesma trajali su do ranih jutarnjih sati. Tijekom svih dana igrane su nogometne utakmice, a u nedjelju je održano veliko finale.
Opširnije ...
KRIŽPOLJE 2015 - DANI SPORTA I GLAZBE - (29.04.2015.)
Ove godine povodom blagdana sv.Križa, obilježavaju se dani Križpolja. Dani Križpolja obilježit će se dvostrukim programom, malonogometnim turnirom te bogatim zabavno-glazbenim programom koji će se održati od četvrtka 30. travnja do nedjelje, 3. svibnja. Malonogometni turnir Križpolje 2015. otvoren je za sve ekipe, a turnir nudi bogati novčani nagradni fond. Zabavno-glazbeni program započet će u četvrtak svečanim otvaranjem.
Opširnije ...
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST - (17.04.2015.)
Ovim putem obavještavamo javnost za obavijest koju je objavio komunalni redar Općine Brinje dana 16. travnja 2015. godine iza 12,00 h vezano za pse lutalice na području općine Brinje.
Opširnije ...
 

 
Danas je:   5.5.2015.   15:18:37
Posjetitelja online:  7
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Brinje - Wikipedija
 
Transparentna javna uprava
 
 
 
 
© Općina Brinje 2008. - 2015. I Design & Development OlympiaStudio