Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

POZIV NA TESTIRANJE I INTERVJU - (14.11.2014.)
Dana 20. studenog 2014. godine (četvrtak) s početkom u 8,30 sati u zgradi Općine Brinje, na adresi Trg admirala J. Vukovića Podkapelskog 2, Brinje (potkrovlje Doma zdravlja), održat će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta Viši stručni suradnik/ica za društvene djelatnosti.
Opširnije ...
DOGAĐANJA U OVOM TJEDNU - (07.11.2014.)
U ponedjeljak , na sastanku turističkog vijeća izabran je direktor Turističkog ureda TZ Općine Brinje gdje je od 12 kandidata izabrana gospođa Mira Špehar iz Zagreba koja je ispunila sve uvjete natječaja i sada se čeka rješenje Ministarstva turizma.

Danas će UORH održati redovnu skupštinu u Brinju, gdje se očekuje dolazak preko 100 načelnika iz cijele Hrvatske sa čime je načelnik Zlatko Fumić posebno počašćen što je Udruga općina odabrala baš Općinu Brinje kao domaćina.
Opširnije ...
OBAVIJEST - (31.10.2014.)
Na području Križpolja, Jezerana i Stajnice voda je ispravna u svim dijelovima tih naselja. Na području Brinja voda je ispravna u svim dijelovima osim u dijelu Frankopanske ulice od Inine Benziske pumpe pa do kraja Frankopasnske ulice odnosno od kućnog broja 135 do 174, gdje je na posljednjem uzorkovanju još uvijek bila prisutna povišena obojenost i zamućenost vode a bakterije nisu prisutne ni u ovom dijelu.
Opširnije ...
OBAVIJEST - (31.10.2014.)
Obavještavaju se građani mjesta Brinje i to naselja: Križpolje, Jezerane i Stajnica da se voda iz vodovoda u tim naseljima može koristiti za ljudsku prehranu i piće. Za mjesto Brinje očekuju se rezultati analize, dakle za mjesto Brinje i dalje ostaje na snazi mjera da se voda iz vodovoda ne koristi za ljudsku prehranu i piće. Ujedno napominjemo da za vrijeme trajanja mjera da se voda ne koristi za prehranu i piće zbog zamućenosti i obojenosti u vodi nije bilo nikakvih bakterija koje bi bile štetne za ljudsko zdravlje dakle voda nije bila bakteriološki zagađena.
Opširnije ...
 

 
Danas je:   24.11.2014.   15:45:38
Posjetitelja online:  7
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Brinje - Wikipedija
 
Transparentna javna uprava
 
 
 
 
© Općina Brinje 2008. - 2014. I Design & Development OlympiaStudio