Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

Obilježavanje godišnjice pogibije Zlatka Mesića - (12.12.2014.)
I ove godine na dan pogibije hrvatskog branitelja Zlatka Mesića, kod spomenika u Glibodolu izaslanstvo Općine Brinje na čelu sa načelnikom Zlatkom Fumićem i predsjednikom Općinskog vijeća Davorom Vičićem odalo je počast, položivši vijenac i zapalivši svijeće.
Opširnije ...
Dječji vrtić "Tratinčica" dobiva novo igralište na proljeće - (10.12.2014)
Na natječaj „Naš doprinos zajednici“ raspisan u rujnu ove godine od strane Zaklade Kajo Dadić, DV "Tratinčica" iz Brinja se prijavio sa inicijativom „Rastimo sigurno“.
Opširnije ...
DOLAZAK SV. NIKOLE U BRINJE - (05.12.2014.)
Danas je u Brinju crkvu BDM posjetio sveti Nikola kako bi podijelio darove svim brinjskim mališanima koji su ga željno iščekivali već danima. Kratki prigodni program za svetog Nikolu pripremili su učenici iz OŠ „Luka Perković“ i mališani iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ . Sveti Nikola je nakon predstave darivao djecu slatkim paketićima.
Opširnije ...
POZIV NA TESTIRANJE I INTERVJU - (14.11.2014.)
Dana 20. studenog 2014. godine (četvrtak) s početkom u 8,30 sati u zgradi Općine Brinje, na adresi Trg admirala J. Vukovića Podkapelskog 2, Brinje (potkrovlje Doma zdravlja), održat će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta Viši stručni suradnik/ica za društvene djelatnosti.
Opširnije ...
 

 
Danas je:   18.12.2014.   18:17:30
Posjetitelja online:  7
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Brinje - Wikipedija
 
Transparentna javna uprava
 
 
 
 
© Općina Brinje 2008. - 2014. I Design & Development OlympiaStudio