Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

USKRSNA ČESTITKA - (18.04.2014.)
U prigodi najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsnuća Gospodinova, u vrijeme kada slavimo nadu u svijet bratskog zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima, neka nas Uskrs potakne na solidarnost i toleranciju te neka nam da snagu i probudi vjeru u bolju i svjetliju budućnost.

S nadom da Vam blagdanski dani proteknu u ozračju mira i zahvalnosti te uz obilje obiteljske radosti i sreće svim stanovnicima Općine Brinje želimo sretan i blagoslovljen Uskrs
Opširnija novost
TKD BRINJE NA DAN GUN OPEN 2014. - (14.04.2014.)
Članovi Taekwondo kluba Brinje su u nedjelju 13.4.2014. nastupili u Zagrebu na 21.tradicionalnom DAN GUN OPEN 2014. Na ovom međunarodnom natjecanju je sudjelovalo 307 natjecatelja u formama i borbama iz 28 klubova iz 4 države.
Opširnija novost
POTPREDSJEDNICA HSS-a I KANDIDATKINJA ZA EU PARLAMENT MARIJANA PETIR U BRINJU - (09.04.2014.)
HSS-ova kandidatkinja za Europski parlament i potpredsjednica Hrvatske seljačke stranke Marijana Petir posjetila je danas Brinje kako bi se susrela sa predsjednikom Županijske organizacije HSS-a i općinskim načelnikom Zlatkom Fumićem. Marijana Petir je jedna od kandidatkinja s koalicijske liste HDZ-HSS-HSP dr.AS-BUZ-HDS-ZDS te je današnji obilazak Ličko-senjske županije započela dolaskom u Općinu Brinje gdje se upoznala sa općinskim djelatnicima te popila sok sa građanima sa kojima je razgovarala o tekućim problemima života u ruralnim sredinama iz kakve i sama dolazi.
Opširnija novost
NJEMAČKA DONACIJA OBITELJI BIĆANIĆ-VIDAKOVIĆ IZ LIPICA - (04.04.2014.)
Ličani iz dijaspore ponovno su pokazali svoje veliko srce i dobru volju za pomoć potrebitima. U subotu 22. veljače okupili su se u Stuttgartu kako bi održali „Ličku večer“ na kojoj su se između ostalog skupljala sredstava za pomoć obitelji Bićanić-Vidaković iz Lipica.
Opširnija novost
 

 
Danas je:   24.4.2014.   7:38:59
Posjetitelja online:  7
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Službeni glasnik Ličko - Senjske županije
Brinje.com - foto galerija
Brinje - Wikipedija
 
© Općina Brinje 2008. I Design & Development OlympiaStudio