PROSLAVA BLAGDANA PRESVETOG TROJSTVA

Ove nedjelje, 03. lipnja, na blagdan Presvetog Trojstva nakon dugog niza godina održana je sveta misa u restauriranoj kapeli Presvetog Trojstva na starom gradu Sokolcu u Brinju.


Svečana sveta misa na kojoj se okupilo mnoštvo vjernika brinjskoga kraja održana je u 12 sati. Svetu misu je služio brinjski župnik vlč. Pejo Ivkić uz glazbenu pratnju Vanje Milojevića i pjevača iz brinjske župe. Svečanoj svetoj misi u restauriranoj kapeli Presvetog Trojstva prisustvovao je i brinjski načelnik Ivica Mesić sa suradnicima.


Pri završetku svete mise vlč. Pejo Ivkić se zahvalio Općini Brinje na financijskoj pomoći, DVD-u Brinje, Komunalnom poduzeću Vodovod, Župnom pastoralnom vijeću i svim ostalim župljanima koji su velikodušno pomogli da se organizira misno slavlje. Nakon svete mise okupljeni vjernici su ispred kapele Presvetog Trojstva bili počašćeni jelom i pićem. Uz glazbenu pratnju svirača iz Slunja, zapjevalo se i zaplesalo ličko kolo te su se župljani na starom gradu Sokolcu zadržali još satima te veselo proslavili blagdan Presvetog Trojstva.