Obavijesti/Aktualno iz Općine Brinje

USPJESI BRINJSKIH STRELIČARA SE NASTAVLJAJU - Ivan Mustapić osvojio 1. mjesto u europskom kupu

Datum objave na stranici: 21.09.2010.
 
Proteklog vikenda (18 i 19. rujna) je u mađarskom Sopronu održan završni turnir 3D European Archery Association kupa za 2010. godinu koji je okupio najbolje europske streličare.

Staza je bila vrlo zahtjevna, vremenski uvjeti daleko od idealnih, konkurencija oštra, ali hrvatski su predstavnici usprkos svemu ostvarili odlične uspjehe.

U složenom luku Ivan Mustapić iz SK „Brinje“ je zauzeo 1. mjesto ukupnog poretka i 1. mjesto na završnom mađarskom turniru, u istom stilu luka Darko Dasović iz SK „Brinje“ je zauzeo 4. mjesto u ukupnom poretku, u stilu lovačkog - hunter luka Lehel Papp, također član SK „Brinje“, osvojio je 1. mjesto u ukupnom poretku. Zoran Marenčić iz SK „Cekin“ iz Varaždina osvojio je 1. mjesto u stilu golog luka na završnom turniru. Na završnom turniru u Mađarskoj kao glavni sudac sudio je hrvatski sudac Damir Kolarek.

*Za one koji možda ne znaju, Ivan Mustapić je bivši atletičar i najbolji hrvatski bacač koplja, vlasnik brojnih medalja s međunarodnih atletskih natjecanja i hrvatski olimpijac. I u novom sportu kojim se bavi – 3D streličarstvu - niže odlične uspjehe na turnirima te od njega i ostalih članova SK Brinje možemo očekivati još mnogo izvrsnih rezultata.*

A.Š.
 
Povratak
 
 
Danas je:   3.8.2015.   21:08:25
Posjetitelja online:  4
  TRAŽILICA
  METEOROLOŠKI PODACI
  NASELJA U OPĆINI
Gdje ste doznali za Brinje ?
na internetu
na TV-u
u agenciji
u tisku
od prijatelja

Vlada Republike Hrvatske
Ličko-senjske županija
Brinje - Wikipedija
 
Transparentna javna uprava
 
 
 
 
© Općina Brinje 2008. - 2015. I Design & Development OlympiaStudio