SUSRET NAČELNIKA FUMIĆA S GRAĐANIMA

  • SUSRET NAČELNIKA FUMIĆA S GRAĐANIMA

Zadnjeg dana u 2018. godini, održan je već tradicionalni susret načelnika Fumića s građanima. U 10 sati u Vatrogasnom domu Brinje okupilo se mnoštvo građana kako bi ih načelnik Zlatko Fumić izvijestio o učinjenom u proteklih 6 mjeseci rada.

Uz načelnika Fumića, prisutni su bili predsjednik Općinskog vijeća Ivan Perković, zamjenik načelnika Milan Kolak, direktorica Komunalnog društva Brinje Josipa Pavlović, direktorica TZ Danijela Dasović Vranić, direktorica Vodovoda Ruža Blažanin, ravnateljica DV Tratinčica Ružica Perković i djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Općine Brinje na čelu s pročelnikom Marijanom Bardiovskim.


Prilikom izlaganja o svom radu, načelnik Fumić se dotaknuo mnogih tema koje su značajne za Općinu Brinje. Najviše govora je bilo o realiziranim projektima, ali i najavljenim za iduću 2019. godinu. Nakon iscrpnog izlaganja načelnika, koji se dotakao svih tema u djelokrugu Općine, uslijedila su brojna pitanja građana. Načelnik je sa svima razgovarao o temama koje su ih zanimale i spremno odgovarao na sva pitanja. Na samom kraju susreta s građanima, načelnik Zlatko Fumić zaželio je svim građanima sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu te su se svi zajedno uputili na brinjski trg ispratiti Staru godinu točno u podne.

A.M.